12 November 2015

Blogwalking .

Assalamualaikum dan Hai .

Dah berkurun tak ber-blog ni dan tetiba aktif balik , saja-sajalah blogwalking sementara takde kerja ni . Hehehee . Rupanya ramai betul ye blogger yang muda muda . Lepas tu blog mereka ni semua cantik-cantik . Waahhh bagus betul adik adik semua . Sis start jadi blogger masa usia korang ni pon sampai sekarang tak gheti-gheti cantikkan blog . HAHAHAHAAA .
Haaaaa , blog tu cantik tapi jangan serabut sangat nahh . Entry pon biar gempak jugak . Mana tahu boleh masuk paper ke , majalah ke kan . Keep it up guyssss !
Dan sepanjang blogwalking ni kan , ramai jugak blogger yang rajin travel . Adushhhh , sis rasa macam nak jugak pergi ke sana dan ke sini . In syaa Allah satu hari nanti .
Eh bestlah tengok blog orang ni . Jadi ketagih pulak . Hahahahaaaa




Terima Kasih

7 comments:

  1. hi kak sara, leya singgah sini. hewhewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai leya , terima kasih singgah :))

      Delete
  2. blog awak pun lawa laaa :)

    ReplyDelete
  3. samalah.start blogging time tingkatan 2 kot.tengok budak baru siap pandai coding sendiri.jelesnya.haha

    ReplyDelete

Sarah Amran Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign