3 December 2015

Wajah Baru .

Assalamualaikum dan Hai .

Excited betul sis tengok blog sis kini berwajah baru . Cantik sangat sangat . Thanks to Maisarah Sidi . Tak sangka godek punya godek dapatlah buat tempahan dengan Sis Maisarah . Nama kita pon nak dekat dekat kan . Hahaahaaa . 

Berbaloi tau buat dengan Sis Maisarah ni sebab murah dan cepat .
Haaa cakap pasal cepat ni nak cerita sikit . Masa sis tengah nak buat entry baru , lepas habis menaip tu nak preview dululah . Tengok tengok blog lain macam . Punyalah kalut sampai sis tak jadi nak post entry baru . Muahahahhaa .
Fikir punya fikir , baru sis teringat yang sis ada buat tempahan . Ayyoo , sejak meningkat umur ni ingatan pon semakin menurun . Huhuhuuuu .

So kalau korang nak mencantikkan lagi blog korang , nak mengemaskan lagi ke tapi malas atau taktahu / tak reti nak buat macam mana boleh pergi terus dekat Tempahan Sis Maisarah
ni .

Memang terbaikk *thumbs up*

So nak tanyalah korang . Cantik ke idokkk ? Mueheheee

Terima Kasih

6 comments:

  1. terima kasih sis sudi berurusan dengan saya :) happy blogging

    ReplyDelete
  2. cantik. nampak gegirl sgt hehee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh bukan pink je ke yang gegirl ?

      Hahahahaha btw thankyouu :))

      Delete

Sarah Amran Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign